ResPig® gazdasági szimuláció

Üdvözöljük a ResPig® Gazdasági Szimulátor demó verziójában! E verzió a ResPig® Eszköz részét képező továbbfejlesztett Gazdasági Szimulátor tömörített változata. A továbbfejlesztett változat kizárólag a regisztrált ResPig® felhasználók számára hozzáférhető.

A Gazdasági Szimulátort azért fejlesztettük ki, hogy segítsen meghatározni a sertéstelepeken a légzőszervi betegségek okozta gazdasági károk csökkentését célzó vakcinázási programok lehetséges gazdasági kihatásait. A program a különböző kórokozók kiváltotta betegségek eltérő súlyossági fokát figyelembe véve szimulálja az egyes beavatkozási stratégiák gazdasági hatását.

A szimulációk tudományos üzemi adatokon alapulnak. Ezeket az adott gazdaságra specifikus adatokhoz illesztve számítható ki a vakcinázás gazdasági hatása.

A szimuláció eredménye már magában foglalja a vakcinázási programban kiválasztott vakcinázások költségét is (a munkaerő-költséget is beleértve).

Az egyes gazdaságokban elért tényleges eredmények eltérhetnek a gazdasági szimuláció eredményeitől. A szimuláció eredményének pontossága a bevitt adatok (input) pontosságától függ. Az eltérések másik oka a különböző gazdaságok közötti természetes szórás lehet. A Gazdasági Szimulátort ezért a

ResPig® Audit eszköz használatára vonatkozó felelosség-elhárítási nyilatkozatban megfogalmazott feltételek és kikötések mellett bocsátjuk az Ön rendelkezésére.

Indítsa el a demó szimulációt

Malac injekciós vakcinázása Sertés injekciós vakcinázása